Origalines

Deze collectie, met zuivere lijnen en subtiele tinten, wordt gekenmerkt door vrouwelijkheid en elegantie en benadrukt het materiaal dat afwisselend geweven, gevlochten of geknoopt is. Geïnspireerd door Japanse vouwtechnieken werkte de ontwerpster ook met fijne en zorgvuldig samengestelde strolinten. Het beschikt ook over een aantal eenvoudige en geometrische details die ons doen herinneren aan origami. 

Trouw aan de waarden van het merk zijn deze delicate creaties gemaakt van natuurlijke, elegante en verfijnde materialen. Ambachtelijke knowhow, elegantie, luxe en vrouwelijkheid zijn de kenmerken van het Huis Fabienne Delvigne en worden weerspiegeld in deze collectie.
 

« Ik haalde mijn inspiratie uit de natuur,
natuurlijke materialen en Aziatische kunst »

Een aanvraag doen

Uw Aanvraag

Wij stellen u voor om onderstaand formulier in te vullen en ons op die manier uw specifieke aanvraag te doen.
Vertel ons wat u zoekt en beschrijf uzelf.

Contactinformatie

groupe coordonnes

Meerdere keuzes mogelijk

Beschrijf ons hier bijvoorbeeld uw persoonlijkheid of die van de persoon waarvoor het accessoire bestemd is, de kledingstijl waar u van houdt, de gelegenheid waarvoor u het accessoire nodig heeft, de specifieke datum of indien u eerder iets wilt voor dagelijks gebruik (een hoed of een handtas bijvoorbeeld), de stijl van de accessoires op onze site waar u van houdt (geef hun naam), enzovoort.