Fluweelzachte Tonen 

In de gezellige omgeving van de bekende Studio 4 Flagey in Brussel omringt fluweel ons met warmte en zachtheid. De hoedenmaakster Fabienne Delvigne staat voor de elegantie van haar huwelijks- en gelegenheidshoeden met vilteffecten.

De warme tinten van oker en cognac van de hoed « Habanera », uitzonderlijk en origineel, weerspiegelt de flamboyante rood- en bordeauxtinten van de « Lavigne » creatie en de charmante « Little Hepburn », een kleine alledaagse hoed gemaakt van fluweelvilt.

De rondingen en tegenrondes die de ontwerper dierbaar zijn, inspireerden de hoeden « Bartoli », « Lyric » en « Metal Light » die een iconisch model van het Huis Fabienne Delvigne is geworden.

«Iedereen heeft een geschikt hoofd voor een hoed,
men moet enkel de juiste raad krijgen!»

Fabienne Delvigne
Een aanvraag doen

Uw Aanvraag

Wij stellen u voor om onderstaand formulier in te vullen en ons op die manier uw specifieke aanvraag te doen.
Vertel ons wat u zoekt en beschrijf uzelf.

Contactinformatie

groupe coordonnes

Meerdere keuzes mogelijk

Beschrijf ons hier bijvoorbeeld uw persoonlijkheid of die van de persoon waarvoor het accessoire bestemd is, de kledingstijl waar u van houdt, de gelegenheid waarvoor u het accessoire nodig heeft, de specifieke datum of indien u eerder iets wilt voor dagelijks gebruik (een hoed of een handtas bijvoorbeeld), de stijl van de accessoires op onze site waar u van houdt (geef hun naam), enzovoort.