The Great Gatsby

Voor deze collectie brengt Fabienne Delvigne ons langs de typische Art Deco sfeer van The Great Gatsby door het uitzonderlijke kader van de Villa Empain in Brussel.

De « Jazzy » is een buitengewone huwelijkshoed gemaakt als een groot hoofddeksel met een veren versiering. De spectaculaire « Majestic » hoed is geïnspireerd op het Guggenheim Museum in Bilbao.

De « Monaco » is een grote verhoogde hoed en een tijdloos ontwerp van het Huis Fabienne Delvigne, net als het « Hepburn » model. Beide zijn ideaal voor evenementen zoals een elegant huwelijk. Ze worden handgemaakt, op aanvraag, in proefgekleurde materialen.

«Mijn slogan:
Onderscheid door finesse.»

Fabienne Delvigne
Een aanvraag doen

Uw Aanvraag

Wij stellen u voor om onderstaand formulier in te vullen en ons op die manier uw specifieke aanvraag te doen.
Vertel ons wat u zoekt en beschrijf uzelf.

Contactinformatie

groupe coordonnes

Meerdere keuzes mogelijk

Beschrijf ons hier bijvoorbeeld uw persoonlijkheid of die van de persoon waarvoor het accessoire bestemd is, de kledingstijl waar u van houdt, de gelegenheid waarvoor u het accessoire nodig heeft, de specifieke datum of indien u eerder iets wilt voor dagelijks gebruik (een hoed of een handtas bijvoorbeeld), de stijl van de accessoires op onze site waar u van houdt (geef hun naam), enzovoort.