Beach in the City

Geïnspireerd door de onderwaterwereld, biedt Fabienne Delvigne, ontwerpster van originele en tijdloze hoeden, ons een collectie hoeden in waterige vormen.

De « Floral Shades », een kleine bloemenhoofdtooi in de stijl van een badmuts die door de ontwerper opnieuw wordt bekeken en de « Poppies » hoed, couture, glamour en tijdloos, herinneren aan de zachtheid en elegantie van de waterige bloem. De spectaculaire hoed « Arista » contrasteert in kleur en grafisme. Ideaal voor een bruiloft of een gelegenheid, deze hoeden worden op maat en handgemaakt in haar atelier in Brussel.

Deze couturecollectie toont de ontmoeting tussen twee werelden, de lieflijkheid en de helderheid van de onderzeese wereld en het ritmische tempo van de stad.

«Mode demodeert, echte stijl nooit.»

Coco Chanel
Een aanvraag doen

Uw Aanvraag

Wij stellen u voor om onderstaand formulier in te vullen en ons op die manier uw specifieke aanvraag te doen.
Vertel ons wat u zoekt en beschrijf uzelf.

Contactinformatie

groupe coordonnes

Meerdere keuzes mogelijk

Beschrijf ons hier bijvoorbeeld uw persoonlijkheid of die van de persoon waarvoor het accessoire bestemd is, de kledingstijl waar u van houdt, de gelegenheid waarvoor u het accessoire nodig heeft, de specifieke datum of indien u eerder iets wilt voor dagelijks gebruik (een hoed of een handtas bijvoorbeeld), de stijl van de accessoires op onze site waar u van houdt (geef hun naam), enzovoort.