Venetiaanse Muzen

De Belgische designer Fabienne Delvigne neemt ons mee op een reis door het decor van een Venetiaans paleis met delicate fresco's die haar creatie’s in subtiele tonen extra tot hun recht laten komen.

Deze creaties worden versterkt door elegant stro met webbing-effecten of luchtige mousseline. We ontdekken de « Venezia » hoed, een spectaculaire capeline met geometrische verweving.

De enorm levendige kleuren zijn zoals lichteffecten tijdens een zomerse namiddag. Het fuchsiaroze van de grafische hoed « Tizalina » staat naast het rood van de hoed « Tintoretto », een hoed om elke dag te dragen ideaal om zich tegen de zon te beschermen.

«Zonder de elegantie uit het hart, is er geen elegantie.»


Yves Saint Laurent
Een aanvraag doen

Uw Aanvraag

Wij stellen u voor om onderstaand formulier in te vullen en ons op die manier uw specifieke aanvraag te doen.
Vertel ons wat u zoekt en beschrijf uzelf.

Contactinformatie

groupe coordonnes

Meerdere keuzes mogelijk

Beschrijf ons hier bijvoorbeeld uw persoonlijkheid of die van de persoon waarvoor het accessoire bestemd is, de kledingstijl waar u van houdt, de gelegenheid waarvoor u het accessoire nodig heeft, de specifieke datum of indien u eerder iets wilt voor dagelijks gebruik (een hoed of een handtas bijvoorbeeld), de stijl van de accessoires op onze site waar u van houdt (geef hun naam), enzovoort.