00:00
Carrieres Du Hainaut 1
Carrieres Du Hainaut 2
Carrieres Du Hainaut 3
Carrieres Du Hainaut 4
Carrieres Du Hainaut 5
Hoed Fabienne Delvigne Mode haute couture belgië brussels design mode Royalty Collaboration
Carrieres Du Hainaut 7

Unieke samenwerking met «Les Carrières du Hainaut»

«Les Carrières du Hainaut» heeft Fabienne Delvigne aangesproken voor een nieuwe interpretatie van de echte Blauwe Steen uit Henegouwen alsook een verrassend innovatief designconcept voor de Biënnale Interieur in Kortrijk.

Fabienne Delvigne heeft geaccepteerd om zich volledig te verdiepen in een wereld die voor haar tot op vandaag onbekend was om zo in te gaan op de nogal ongewone vraag van «Les Carrières du Hainaut». Dat resulteerde in een verrassende combinatie van de robuustheid, de sterkte en de hardheid van blauwe steen verzoenen met de elegantie, de lichtheid en de verfijning van de modewereld. 

Opmerking: « Les Carrières du Hainaut » is een geregistreerd handelsmerk. Alle elementen zijn gepubliceerd in de exclusieve omgeving van de samenwerking met het Maison Fabienne Delvigne. Video «Les Carrières du Hainaut» en «ACTV». Reproductie verboden.

Uw Aanvraag

Wij stellen u voor om onderstaand formulier in te vullen en ons op die manier uw specifieke aanvraag te doen.
Vertel ons wat u zoekt en beschrijf uzelf.

Contactinformatie

groupe coordonnes

Meerdere keuzes mogelijk

Beschrijf ons hier bijvoorbeeld uw persoonlijkheid of die van de persoon waarvoor het accessoire bestemd is, de kledingstijl waar u van houdt, de gelegenheid waarvoor u het accessoire nodig heeft, de specifieke datum of indien u eerder iets wilt voor dagelijks gebruik (een hoed of een handtas bijvoorbeeld), de stijl van de accessoires op onze site waar u van houdt (geef hun naam), enzovoort.