Cloche Hoed Fabienne Delvigne Mode haute couture belgië brussels design mode
Cloche Hoed Fabienne Delvigne Mode haute couture belgië brussels design mode Royalty
Cloche Hoed Fabienne Delvigne Mode haute couture belgië brussels design mode Royalty
Chapeau The 5
Chapeau The Fabienne
La Libre Chapeau The

Theemutsen: Wanneer decoratie mode wordt en mode decoratief !

In samenwerking met de Belgische aardewerkmanufactuur Royal Boch heeft Fabienne Delvigne een reeks heel erg originele hoofddeksels ontwikkeld. Origineel omdat ze niet alleen op het hoofd gedragen worden maar ook als theemuts kunnen gebruikt worden om de theepot lekker warm te houden.

De ontwerpster heeft een collectie hoeden in een sterke jaren ’30-stijl bedacht die daarmee hommage brengt aan de veel te vroeg overleden Koningin Astrid van België. Een reeks in intens fuchsia, teerroze, fel oranje, passioneel rood of ook nog koningsblauw en citroengeel, allen bezaaid met margrieten, vlinders en pluimen, die uitnodigt tot een gezellig tuinfeest in een Engelse tuin.

Uw Aanvraag

Wij stellen u voor om onderstaand formulier in te vullen en ons op die manier uw specifieke aanvraag te doen.
Vertel ons wat u zoekt en beschrijf uzelf.

Contactinformatie

groupe coordonnes

Meerdere keuzes mogelijk

Beschrijf ons hier bijvoorbeeld uw persoonlijkheid of die van de persoon waarvoor het accessoire bestemd is, de kledingstijl waar u van houdt, de gelegenheid waarvoor u het accessoire nodig heeft, de specifieke datum of indien u eerder iets wilt voor dagelijks gebruik (een hoed of een handtas bijvoorbeeld), de stijl van de accessoires op onze site waar u van houdt (geef hun naam), enzovoort.