Hoed Fabienne Delvigne Mode haute couture belgië brussels design mode Hotel Amigo Tekening
Hoed Fabienne Delvigne Mode haute couture belgië brussels design mode Royalty Hotel Amigo
Hoed Fabienne Delvigne Mode haute couture belgië brussels design mode Royalty Hotel Amigo
Hoed Fabienne Delvigne Mode haute couture belgië brussels design mode Hotel Amigo Tekening
Hoed Fabienne Delvigne Mode haute couture belgië brussels design mode Hotel Amigo

Samenwerking met het Hotel Amigo

Fabienne Delvigne creëert de magie van kerst in het Hotel Amigo in Brussel

Voor de kerstvakantie stelde Hotel Amigo aan Fabienne Delvigne voor om haar creatieve ontwerp van hoedenontwerper in de kerstboom van het prestigieuze paleis te brengen. Enthousiast en altijd bereid om creatieve uitdagingen aan te gaan, liet de modiste zich inspireren door de natuur, nobele materialen en kinderverhalen.

Dicht bij de Grote Markt in Brussel waait er een koude decemberwind door de straat van de Amigo. Een elegante dame die warm is weggestopt en een gevederde hoed draagt, loopt naar de ingang van het luxe Amigo-hotel. Ze draagt ​​een hoedendoos en lacht naar de portier die de deur met veel voorzichtigheid opent ...
De aandacht van de jongedame gaat nauwelijks naar de gigantische kerstboom, in het midden van de hal en wacht erop om te worden versierd. Onder de indruk loopt ze naar de boom. Zachtjes begint haar hoed te beven. Ze kijkt discreet om zich heen: niemand! Er is alleen zij en de dennenboom. Plots rent haar hoed naar de boom. Het wervelt eromheen en omhelst hem met een lange slinger gemaakt van hetzelfde natuurlijke vezelmateriaal als de hoed en versierd met identieke veren. De jonge vrouw gelooft haar ogen niet ...

De kerstboom, omringd door legendarische zwarte hoedendoos ondertekend door Fabienne Delvigne, is versierd met een kap van gedestructureerd hout die een grote kroon van natuurlijke vezels vormt, in gouden okerkleuren. "De krans van de hoed, het zal lijken op het spoor van de toverstaf van Tinkerbell!" roept de modiste uit, geanimeerd door het wonder dat haar creaties leidt.

Een luchtige compositie, deze innovatieve boom belooft een uniek werk te zijn, rechtstreeks uit sprookjes. Een eerste project voor twee beroemde huizen, niet te missen!

In het Amigo Hotel tot 2 januari 2018 - Rue de l'Amigo 1-3, 1000 Brussel

Uw Aanvraag

Wij stellen u voor om onderstaand formulier in te vullen en ons op die manier uw specifieke aanvraag te doen.
Vertel ons wat u zoekt en beschrijf uzelf.

Contactinformatie

groupe coordonnes

Meerdere keuzes mogelijk

Beschrijf ons hier bijvoorbeeld uw persoonlijkheid of die van de persoon waarvoor het accessoire bestemd is, de kledingstijl waar u van houdt, de gelegenheid waarvoor u het accessoire nodig heeft, de specifieke datum of indien u eerder iets wilt voor dagelijks gebruik (een hoed of een handtas bijvoorbeeld), de stijl van de accessoires op onze site waar u van houdt (geef hun naam), enzovoort.