De verschillende uitdagingen en samenwerkingen laten Fabienne Delvigne toe om andere werelden te ontdekken en om haar creativiteit op een onverwachte manier te stimuleren, maar altijd met als doel de zoektocht naar perfectie.

Fantasierijk als ze is, houdt De Belgische hoedenmaakster er ook enorm van om samen te werken met andere talenten. Zo heeft ze bijvoorbeeld hoeden ontworpen in kristal of chocolade en, meer recent, werkte ze samen met BMW en creëerde twee hoeden voor de lancering van de nieuwe i8 Roadster.

Hoed Fabienne Delvigne Mode haute couture belgië brussels design mode Hotel Amigo Tekening

Samenwerking met het Hotel Amigo

Voor de kerstvakantie stelde Hotel Amigo aan Fabienne Delvigne voor om haar creatieve ontwerp van hoedenontwerper in de kerstboom van het prestigieuze paleis te brengen. Enthousiast en altijd bereid om creatieve uitdagingen aan te gaan, liet de modiste zich inspireren door de natuur, nobele materialen en kinderverhalen.
 
Meer informatie

Uw Aanvraag

Wij stellen u voor om onderstaand formulier in te vullen en ons op die manier uw specifieke aanvraag te doen.
Vertel ons wat u zoekt en beschrijf uzelf.

Contactinformatie

groupe coordonnes

Meerdere keuzes mogelijk

Beschrijf ons hier bijvoorbeeld uw persoonlijkheid of die van de persoon waarvoor het accessoire bestemd is, de kledingstijl waar u van houdt, de gelegenheid waarvoor u het accessoire nodig heeft, de specifieke datum of indien u eerder iets wilt voor dagelijks gebruik (een hoed of een handtas bijvoorbeeld), de stijl van de accessoires op onze site waar u van houdt (geef hun naam), enzovoort.