Envolée

Een prachtige poederroze hoed van natuurlijke vezels


  Contactformulier

  Beschrijving van Envolée

  L’Envolée is een elegante, lichte poederroze hoed. Dankzij de weerspiegelingen van de natuurlijke vezels wordt het roze bijna goudkleurig. Een schittering die uw ogen laat stralen en uw teint verbetert. Een must-have voor elegantie en verfijning, perfect voor bruiloften, doopfeesten, paardenraces en zomerevenementen.

  Ontdek onze selectie bruidshoeden door hier te klikken.

  Service op maat

  La Maison Fabienne Delvigne past zich aan alle wensen van haar klanten aan, die van over de hele wereld komen. Om hen een op maat gemaakte of gepersonaliseerde service aan te bieden, kunnen aanvragen en afspraken gemaakt worden in ons boudoiratelier in Brussel of via videoconferentie op Teams, Zoom of Whatsapp. La Maison Fabienne Delvigne is verheugd om uw dromen waarte maken.

  Om ons gemakkelijk te contacteren, klik hier.

  Knowhow

  Onze hoeden worden met grote expertise met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België, in het hart van Europa.

  Verpakking

  Eerst wikkelen we de hoeden zorgvuldig in vloeipapier. Daarna worden ze in een zwarte hoedendoos geplaatst die is ontworpen door Fabienne Delvigne. Deze dozen worden op maat gemaakt voor La Maison. Alle hoeden worden geleverd met een echtheidscertificaat.

  Tot slot parfumeren we ze subtiel met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een prachtige samenwerking tussen onze Maison’s.

  Klik op deze link voor meer informatie over deze prachtige samenwerking