Fedora hoed zomer été chapeau hat summer

Charlie

Fedora hoed

Fedora hoed in parabuntal sto


690

5656575758585959
Reset

Maattabel

  Contactformulier  Details over dit Fedora hoed voor zomer

  Naturelkleurige fedora hoed voor zomer  met een opstaande rand die een vleugje originaliteit toevoegt. Het is gemaakt van parabuntal stro, een natuurlijk kwaliteitsmateriaal. Perfect voor deze zomer.

  Fedora Hoed : zijn geschiedenis

  Ten eerste de fedora hoed is altijd beschouwd als een klassieker in de hoedenwereld.
  Dan is de naam fedora afkomstig van de hoed die de actrice Sarah Bernhardt droeg toen zij de heldin speelde in het toneelstuk Fedora van Victorien Sardou.
  Deze hoed werd later door veel acteurs gedragen, zoals Humphrey Bogart in de film Casablanca. Het komt ook voor in de film Borsalino van Alain Delon en Jean-Paul Belmondo, door Harrison Fort in de Indiana Jones filmreeks, door Michael Jackson in Billie.
  Ten slotte is de fedora hoed een onmisbaar modeaccessoire. Inderdaad zowel mannen als vrouwen dragen deze hoed nu in hun dagelijks leven.
  Ontdek dus onze collectie fedora hoeden voor mannen en vrouwen door hier te klikken.

  Verpakking

  La Maison wikkelt de hoeden eerst zorgvuldig in vloeipapier en plaatst ze dan in een zwarte hoedendoos, ontworpen door Fabienne Delvigne. Deze dozen zijn op maat gemaakt voor het huis.
  Dan leggen we een certificaat van echtheid naast de hoed. Tenslotte parfumeren we de hoed met Eau de Cashmere van Guerlain, een aandenken aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

  Andere informatie

  Gewicht 1.465 kg
  Afmetingen 46 × 42 × 32 cm
  maat

  56, 57, 58, 59