Armani Rose


390


Maattabel

  Contactformulier

  Savoir faire

  Onze hoeden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Brussel, België,  het hart van Europa. Ze getuigen van een uitzonderlijk verworven vakmanschap.

  De Bibi hoed: zijn geschiedenis

   

  De bibi is een klein vrouwelijk hoedje zonder rand. Deze hoed voor vrouwen wordt vooraan op het hoofd geplaatst vaak net boven de ogen.  Om het een beetje ondeugend te laten lijken wordt de hoed schuin geplaatst.

  De bibi wordt gewoonlijk versierd met linten, bloemen of een sluier.  Bovendien is hij kleiner dan een hoed en wordt op zijn plaats gehouden door een kam, een elastiekje of clips die in het haar verborgen zijn.

  De bibi is een ideale hoed voor een bruiloft of een ceremonie.

   

  Klik hier om onze collectie bibi hoeden te ontdekken.

  Service op maat

  Maison Fabienne Delvigen past zich aan, aan alle wensen van haar klanten overal ter wereld.

  Wie een persoonlijke service wil kan een afspraak maken in ons boudoir-atelier te Brussel. Anderzijds kan een afspraak ook via, Teams, Zoom of whatsapp. La maison Fabienne kijkt er naar uw droom waar te maken.

  Verpakking

  La Maison wikkelt de hoeden in zijdepapier en plaatst ze vervolgens in een zwarte hoedendoos . Deze dozen zijn ontworpen door Fabienne Delvigne en worden op maat gemaakt.
  Bovendien wordt een certificaat van echtheid toegevoegd. Tenslotte parfumeren we het zijdepapier met Eau de Cashmere van Guerlain,  om de samenwerking tussen onze twee Maisons te bekrachtigen.

  Ontdek onze samenwerking met Guerlain door hier te klikken.

  Dans le même coloris, nous vous proposerons un petit sac pochette pour l’accompagner. Touche final pour compléter la tenue. La pochette loin d’être superflue donne de la contenance et la dernière touche d’élégance.

  Pour découvrir d’autres chapeaux pour des événements comme un mariage, un baptème, une communion, une course hippique… Nous vous proposons de cliquer ici.

  https://www.fabiennedelvigne.be/chapeau-mariage-bruxelles/