420

Off-white
Off-white
Rood
Rood
Poeder roze
Poeder roze
Zwart
Zwart
Reset

  Contactformulier

  Detail van deze bananenvezel hoofdband

  Deze hoofdband, geïnspireerd op het model “Lisa Fortuna”, is gemaakt voor prinses Elisabeth ter ere van de feestdagen van 21 juli. Dit accessoire, gemaakt van bananenvezel, kan worden gedragen ter gelegenheid van een evenement of als onderdeel van uw dagelijkse routine. Het zal u vergezellen met elegantie en vrouwelijkheid. Vele kleuren beschikbaar.

  Het gebruikte stro is gelamineerde bananenvezel. Fabienne Delvigne heeft altijd natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen gebruikt.
  De bananenvezel is soepel, zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

  Banaanvezel

  DIt accessoire is gemaakt van bananenvezel. La Maison Fabienne Delvigne gebruikt steeds natuurlijke, ecologisch verantwoorde en hoogwaardige materialen.

  Daarbij is bananenvezel soepel en zeer fijn met een parelmoerachtige glans. Dit materiaal is zeer luxueus.

  Een mooi verhaal

  De vezels afkomstig van de bananenbomen worden vaak op de grond achtergelaten of verbrand. Maar dankzij de circulaire economie worden ze gezuiverd en vezel voor vezel in oude weefgetouwne verwerkt tot een subliem linnenachtig materiaal. Als gevolg hiervan kunnen vele vrouwen onafhankelijk in hun onderhoud voorzien. Tenslotte wordt het materiaal na aankomst met de hand gekleurd en worden er met de materialen, hoeden hoofdtooien en tassen gecreëerd door La Maison Fabienne Delvigne. Want dit prachtig materiaal is een symbiose van natuur, humanisme en kunst.

  Wil je een meer gedetailleerde inhoud? Wij nodigen u uit om ons artikel “Bananenvezel, een edel materiaalop onze website te ontdekken.

  Verpakking

  Onze accessoires worden eerst zorgvuldig in vloeipapier gewikkeld en vervolgens in een glanzende zwarte doos van Fabienne Delvigne geplaatst.

  Dan plaatsen we een certificaat van echtheid naast het accessoire. Tenslotte parfumeren we met Eau de Cashmere van Guerlain. Dit herinnert ons aan een mooie samenwerking tussen onze twee Maisons.

   Wilt u meer weten over deze mooie samenwerking klik dan hier  

  Andere informatie

  Gewicht 0,673 kg
  Afmetingen 31 × 31 × 11 cm
  kleur

  Off-white, Rood, Poeder roze, Zwart